TUNTURI Platinum CT20 2 629,- €

2 629,- €

Ajouter à votre liste de souhaits
Partager avec un(e) ami(e)
support-man

Support client

Pour toute question, veuillez prendre contact avec notre service client...


2400 m² de salle d'exposition

LIVRAISON gratuite !!!

CONSEILS professionnels✓ Bluetooth AI Monitor met geïntegreerd tablethouder voor een overzichtelijke overzicht van de trainingsparameters
✓ Hoog weerstandsvermogen 400 W en 48 weerstandsniveaus voor rustig en uitdagende workouts
✓ Het dubbel railsysteem garandeert optimale gewichtsverdeling en stabiliteit met maximaal gebruikersgewicht van 180 kg
✓ Minimale Q-factor zorgt voor een vloeiende en comfortabele loopervaring
✓ Compatibel met je favoriete trainingsapps voor meer variatie en uitdaging

TUNTURI Platinum CT20 2 629,- €

Information produit

Ontdek de Tunturi Platinum CT20 Crosstrainer, een high-end crosstrainer voor intensief gebruik. Ontworpen voor een effectieve volledige lichaamstraining afgestemd op de veeleisende sporter. Deze crosstrainer biedt een hoog weerstandsvermogen en 48 weerstandsniveaus. Het dubbele railsysteem zorgt voor extra stabiliteit en 26 trainingsprogramma's zorgen voor voldoende afwisseling. Geschikt voor sportscholen, hotels en evenals voor de veeleisende thuisgebruikers.

Effectief trainen op vermogen
De Tunturi Platinum CT20 Crosstrainer is ontworpen voor effectieve training op vermogen. Bij trainen op vermogen maak je een constante soepele beweging van bovenlichaam en onderlichaam. Dankzij deze constante inspanning minimaliseer je het risico op blessures en spierpijn. Met de Platinum CT20 Crosstrainer kun je trainen op vermogen van 35 tot maar liefst 400 W. De inspanning verschilt per persoon en hangt onder andere af van de leeftijd, het gewicht en de conditie. Met de Platinum CT20 Crosstrainer ben je verzekerd van een effectieve training, afgestemd op jouw prestatieniveau.

Bluetooth AI Monitor met geïntegreerd tablethouder
Dankzij de Bluetooth AI-monitor heb je alle belangrijke trainingsparameters in één oogopslag: tijd, afstand, calorieën, snelheid, trainingsweerstand, hartslag, RPM, het trainingsprofiel en het wattage. Met kleur gecodeerde hartslagzones heb je altijd inzicht in je trainingsintensiteit. Zodat je de voortgang van je conditie kunt bijhouden. Daarnaast heeft de monitor heeft een geïntegreerd tablet houder. Met de tablet in de houder zie je nog steeds de vier belangrijkste parameters op de monitor, aan weerszijden van de tablet.

Nog meer variatie en uitdaging met training apps
Met een video route app zoals Tunturi Routes of Kinomaps train je binnen alsof je buiten bent. Met de gratis versie heb je toegang tot een aantal video routes, met de betaalde versie kun je kiezen uit honderden routes over de hele wereld. Koppel je Zwift aan de Tunturi Platinum CT20 Crosstrainer, dan past de video zich aan op de snelheid waarin jij op dat moment traint. Koppel je de iConsole+ app aan de monitor, dan stelt AI op basis van je behaalde trainingsresultaten een persoonlijk programma voor je op.

Zeer stabiel en natuurlijke beweging
Met een beperkte afstand tussen de pedalen (Q-factor) van slechts 13 centimeter ben je verzekerd van een vloeiende en soepele training, waardoor de belasting op gewrichten wordt geminimaliseerd. Ideaal voor revalidatie en blessurepreventie. De paslengte van 51 centimeter bootst een natuurlijke hardloopbeweging na. Het dubbele railsysteem zorgt voor optimale gewichtsverdeling, waardoor de crosstrainer stabiel blijft en geruisloos functioneert. Het dubbele railsysteem zorgt voor optimale gewichtsverdeling, waardoor de crosstrainer stabiel blijft en geruisloos functioneert, zelfs bij een gebruikersgewicht van 180 kilo.

Nog meer voordelen van de Tunturi Platinum CT20 Crosstrainer
✓ Helder 5,5 inch LCD scherm
✓ Kantelbaar scherm
✓ Maximaal gebruikersgewicht van 180 kg
✓ Watt-programma met een instel bereik tot 400W / 60 RPM
✓ Ergometer crosstrainer, voor nauwkeurige trainingsmetingen
✓ Tablet- en smartphonehouder
✓ Bluetooth verbinding

Ergonomisch Multigrip+ stuur met hartslagsensoren en snel toetsen
Ervaar totale controle met het Multigrip+ stuur van de Tunturi Platinum CT20 Crosstrainer, voorzien van een antislip coating die zelfs bij de meest intensieve sessies een stevige grip garandeert. De geïntegreerde hartslagsensoren bieden de mogelijkheid om op hartslag te trainen en het recovery programma te volgen, waarbij je hartslagherstel na een training wordt gemeten. Handige snel toetsen op het stuur maken het mogelijk om moeiteloos de snelheid aan te passen, zonder het stuur los te laten (en daarmee de hartslagsensoren) wanneer je wilt wisselen van tempo.

Platinum: de perfecte symbiose van prestaties, comfort en luxe
De Tunturi Platinum CT20 Crosstrainer maakt deel uit van de Tunturi Platinum collectie, die bestaat uit commerciële fitnessapparatuur ontworpen voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties. Of je nu een thuisgebruiker, sportschoolhouder of fysiotherapeut bent, onze high-end, moderne en strakke ontwerpen leveren robuuste, stevige apparatuur in opvallende zwarte afwerkingen. Ervaar de perfect combinatie van prestatie, comfort en luxe met onze Tunturi Platinum Collectie.

Spécifications

Display formaat 7 inch
Display type LED/LCD backlight kleur met zilveren LED beam
Aantal programma's 26
Programma's 1 Snelstart, 1 Tijdsdoel, 1 Afstandsdoel, 1 Calorie Doel, 1 Lichaamsvet/BMI, 1 WATT, 4 Hartslagdoel, 4 Gebruikers Programma's, 12 Voorgeprogrammeerde Programma's
Weerstandniveaus 48
Talen Engels
Wattage programma Ja, 35 - 400 W per 5 Watt
Conditie test Ja
Display functies BAI, Tijd, Afstand, Calorie, Snelheid, Level, Hartslag, RPM, Training Profiel, WATT
Remsysteem PMS servomotor
Roterende massa 40 kg
Ergometer Ja
Slaglengte 20 inch / 51 cm
Pedalen Comfort
Afmetingen opgebouwd L 193 x B 80 x H 182 cm
Productgewicht 99 kg
Max. gebruikersgewicht 180 kg
Doos afmetingen L 122,5 x B 74 x H 74 cm
Doos gewicht 112 kg
Kantelbare monitor Nee
Handgrepen, vast en beweegbaar Ja
Hartslag via hartslagsensoren Ja
Analoge hartslagband connectie (5 - 5,4Khz) Ja
Bluetooth hartslagband connectie Ja
Bidonhouder Ja
Transport wielen Ja
Bluetooth Ja
USB oplader Nee
Apps (Android/iOS) Tunturi Routes / Iconsole+ Training / Kinomap / Zwift compatibel
Tablethouder Ja
Gebruikershandleiding DE/ES/FI/FR/GB/IT/NL/SE
EAN code 8717842036334
Gebruik Thuis / Professioneel
Voeding Adapter
Garantie 3 jaar